luni, 22 iunie 2009

Castigatorul primelor 2 bilete la U2 :)  

In urma dezbaterilor, departajarilor si voturilor juriului, castigatorul primelor 2 bilete oferite de coolbazaar.ro la concursul desfasurat pe metropotam.ro este Mihai Olteanu, care a "inventat" proiectorul de amintiri lemON, pornind de la versurile

A man makes a picture
A moving picture
Through the light projected he can see himself up close
A man captures colour
A man likes to stare
He turns his money into light to look for Her...

"Lemon" (1993)


Nu va puneti inspiratia in cui, mai urmeza zilele astea un concurs, unde se vor pune la bataie 4 bilete la concertul U2 din Chorzow, Polonia, pe 6 august.


Descrierea inventiei lui Mihai este urmatoarea:


Cine nu s-a simţit frustrat de efemeritatea vieţii? De câte ori n-ai apelat la amintiri pentru a-ţi însenina ziua? Şi de câte ori nu ţi-a părut rău că imaginile din vis îţi sunt închise în minte? ("you can reach, but you can't grab it", cum spunea poetul)

lemon lemon

Proiectorul de amintiri lemON este aici să te ajute. Folosind tehnologie de ultimă oră, lemON sondează mintea folosind un senzor neural care [chestii ştiinţifice plictisitoare], transformând astfel imaginea mentală într-una reală, sub formă de hologramă high-definition.

Imaginează-ţi cum ar fi să revezi (în lumea reală) clipele cele mai frumoase de demult: primul joc al copilăriei, primul sărut, primul concert U2.
De fapt, nu-ţi imagina: foloseşte lemON!

lemON se prezintă sub forma unui aparat bio-electronic închis într-un înveliş citric – pe scurt, o lămâie care îţi citeşte amintirile.

lemON te va ajuta să îţi retrăieşti aventurile cu prietenii, să îţi aminteşti frumuseţile văzute în călătorii sau să îţi admiri iubita de dincolo de ocean. Cu lemON, amintirile nu vor mai fi "faraway", ci mai degrabă "so close".

lemon


Pentru a da amintirilor tale o nuanţă diferită, lemON este disponibil în mai multe varietăţi:
-lemON clasic: pentru amintiri galbene, luminoase, vesele;
-Ultraviolet: pentru imagini ale iubirii şi pasiunii;
-Discothèque: pentru imaginile nebune ale distracţiei şi aventurii;
-NOU! Blood Red Sky: pentru imagini înălţătoare, sentimentale, pentru victorii şi înfrângeri deopotrivă.

lemON: evadează în amintiri!



What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Related Posts by Categories