miercuri, 1 iulie 2009

Lampa Marc Pascal  







































































Obiectele de iluminat produse de celebrul designer Marc Pascal, se prezinta sub forma unor dualitati ambientale, dezvaluind 2 personalitati: cea puternica, data de textura materialelor ce le alcatuiesc (polythylen policarbonat si aluminiu) si cea calma, data de modul in care raspandesc lumina atunci cand sunt aprinse. Lampile se aseamana unor corsete, ce urmaresc curbele fine, avand ca rezultat o forma eleganta si o lumina secundara difuza, ce se reflecta din pereti.

Pascal si-a creat o reputatie in intreaga lume pentru angajamentul sau emotional in crearea de sisteme de iluminat inovative. Ca plus de valoare adus obiectelor create de el, se poate mentiona faptul ca fiecare obiect in parte este pictat si finisat manual, artistul folosind o paleta de culori in ton cu dispozitia si atmosfera pe care doreste sa o induca.

Nivelul ridicat al design-ului este sustinut si de diplomele primite: licentiat in Arte Plastice (titlu acordat de Colegiul Victorian de Arte) si specialist in Design Industrial, diploma acordata de Institutul de Tehnologie Royal Melbourne.

What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Related Posts by Categories



0 comentarii: to “ Lampa Marc Pascal